Wat is er heerlijker dan even een moment voor jezelf nemen. Een schoonheidsbehandeling, manicure, heerlijke hot stone massage of een coachingssessie. Bij Proudly Presents doen we er alles aan om jou te helpen aan een stralend uiterlijk en een ontspannen innerlijk. Bij deze schoonheidsspecialiste kunt u terecht voor verschillende behandelingen van een gezichtsbehandeling tot een ontspannende hot stone massage. 

De beautysalon

Proudly Presents is een beautysalon in Oud-Beijerland waar je terecht kan voor onderstaande behandelingen.

Schoonheidsspecialist
Wil jij jezelf verwennen? Een schoonheidsbehandeling van Proudly Presents zorgt ervoor dat je even helemaal ontstresst en met een frisse huid naar huis gaat. Voor ieder huidtype is er een aangepaste behandeling met producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Na een huidanalyse kiezen we samen welke schoonheidsbehandeling bij jou past.
Lees meer

Manicure en pedicure
Bij Proudly Presents kun je terecht voor French manicure en pedicure. Tijdens de behandeling verzorgen wij jouw handen en voeten.
Meer informatie

Kunstnagels en styling
Heb je van jezelf niet zulke mooie nagels of wil je eens uitpakken voor een speciale gelegenheid? Wij brengen acryl- of gelnagels aan, maar we kunnen jouw nagels ook ‘stylen’ met een mooie lak of versieringen.
Meer informatie

Wimperextensions
Niet iedereen is gezegend met lange, verleidelijke wimpers. Door een beetje vals te spelen met onze wimpersextensions is het voor jou wel mogelijk om een prachtige oogopslag te creëren.
Meer informatie

Hot stone massage
Wil je even bijkomen? Boek dan een heerlijke hot stone massage.
Meer informatie