ABSOLUTION IS EENVOUDIG EN TEGELIJK FANTASTISCH GECOMPLICEERD: HERONTDEKKEN VAN SCHOONHEID.EN ZELFS DIE VAN UW SPIEGELBEELD IN DE OCHTEND. SCHOONHEID IS OVERAL – U MOET HAAR ALLEEN OPNIEUW ONTDEKKEN.

DE VRIJGEVIGHEID VAN DE NATUUR IS EINDELOOS.
Dat is het geheim achter de originaliteit en effectiviteit van mijn producten. 
Bij ABSOLUTION is er geen ruimte voor compromissen, texturen zijn voortreffelijk. Geuren zijn delicaat. verslavend en genderneutraal. Chemische stoffen kunnen proberen de natuur na te bootsen, maar slagen er nooit helemaal in……..

Daarom heeft ABSOLUTION altijd gefocust op natuurlijke ingrediënten, om nog betere resultaten te behalen dan conventionele producten  – met respect voor uw huid, uw gezondheid en de planeet.


We willen u een kostbaar geschenk geven: het beste van de natuur, vakkundig en genereus vervaardigd, zoals de beste ingrediënten bereid door de beste chef-kok. 
Al onze producten zijn biologisch gecertificeerd door Ecocert Greenlife en niet getest op dieren, in overeenstemming met de EU-wetgeving.


De formules zijn vrij van parabenen, sulfaten, siliconen, minerale oliën, synthetische geurstoffen en genetisch gemodificeerde organismen.


Onze formules bevatten 99 9% natuurlijke ingrediënten, inclusief 96% medicinaal planten. Gemiddeld bevatten ze 52% ingrediënten van gecertificeerde biologisch teelt.

Het gedurfde kunstzinnige design van onze product breekt met conventionele codes en laat zien dat biologisch er mooi perfect samengaan.  Mooie producten voor een mooie huid. Wat is er natuurlijker dan da.