MANICURE

Manicure is afgeleid van het Latijn. Manus staat voor hand en cura betekent verzorging. Het is dus verzorging van de hand.  Wij van Proudly Presents bieden u diverse manicure behandelingen aan. Hieronder vind u een uitgebreide verklaring.

MANICURE BASIC

Deze behandeling bestaat uit een manicure waarbij uw handen worden gereinigd, uw nagels op lengte worden gevijld, de nagels worden tot glans gepolijst, uw nagelriemen worden behandeld met cuticle oil, een manicurebadje met verfrissende bruistabletjes naar wens, nagelriemen worden gemasseerd en daarna nog een relaxende hand en armmassage. Deze behandeling duurt gemiddeld 30 minuten. Als extra handeling kunnen uw nagels worden gelakt, dit wordt extra berekend.

MANICURE EXTRA

Deze handverzorging bestaat uit de manicure basic maar als extra wordt er naar wens een huidscrub of peeling uitgevoerd. Dit laatste zorgt ervoor dat de dode huidcellen en oneffenheden worden verwijderd en de huid een stevigere en zachtere uitstraling krijgt. Hierna volgt tevens de hand- en armmassage. De manicure extra duurt gemiddeld 45 minuten. Als extra handeling kunnen nagels worden gelakt, dit wordt extra berekend.

MANICURE SPECIAL

Deze behandeling bestaat uit de manicure extra en heeft als aanvullende factor een paraffine behandeling. Een paraffine behandeling is een bad van paraffine waarin de handen enkele malen worden ondergedompeld. Door de warmte van de paraffine worden de gewrichten en spieren positief gestimuleerd en voelt de huid superzacht aan. De doorbloeding wordt gestimuleerd, de huid wordt elastischer en afvalstoffen en oneffenheden worden verwijderd uit uw huid. Het werkt prettig voor mensen met reuma of artritis. Zeer prettig vooral in de koudere maanden waarin de handen veel te verduren krijgen.