Nagelfeestje
8-10 jaar

Wil je weten hoe je jouw nagels om kunt toveren tot kleine kunstwerkjes? Roze, paars, rood met glitters, steentjes of nagelstickertjes. Tijdens dit nagelfeestje leer je samen met jouw vriendinnen hoe dat moet. Een leuke en gezellige manier om jouw verjaardag te vieren!

Je eigen nagels lakken is een lastig klussen en daarom oefenen jullie eerst op een lakwieltje met nepnagels. Nagelstyliste Hilly laat zien hoe je de nagels netjes kunt lakken en dan begint het leukste: de nagels versieren. Met glitters, stripers, nagelstickertjes, glitterlakjes en steentjes in verschillende vormen en kleuren. Hilly legt uit hoe je alles het beste kunt gebruiken.

Als het lakken en versieren goed lukt, is het tijd voor jullie eigen nagels. Je kunt kiezen om je eigen nagels te doen, maar je kunt natuurlijk ook aan één van je vriendinnen vragen of ze jouw nagels wil versieren. En Hilly helpt jullie natuurlijk als dat nodig is. Na dit feestje heeft iedereen prachtige nagels.

Aan het einde van het feestje krijgt iedereen nog een leuke verrassing met iets extra’s voor de jarige.

Heb jij zin in een nagelfeestje? Neem dan contact op.

Kosten: Vanaf 6 kinderen – €15,00 euro per kind in jouw eigen huis. Bij Proudly-Presents aan de Vlietkade in Oud-Beijerland: €17,50 per kind inclusief drinken en lekkers.
Duur: ± 2 uur