Voor tieners van 10-15 jaar

Wil jij precies weten hoe je jezelf nog mooier kunt maken met make-up? Van eenvoudig tot echte feestmake-up? Tijdens dit make-up feestje leren jij en je vriendinnen alles over make-up en het verzorgen van jouw huid. Een superleuke en gezellige manier om jouw verjaardag te vieren.

Schoonheidsspecialiste Hilly legt eerst uit hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen en welke make-up je allemaal kunt gebruiken. Ze geeft tips die passen bij jouw huid en gezicht. Ze laat iedereen zien hoe je make-up het beste aan kunt brengen om er nog mooier uit te zien.

Na deze uitleg gaan jullie zelf aan de slag met oogschaduw, gezichtspoeders, rouge en lipgloss.  Je kunt je eigen gezicht opmaken, maar natuurlijk ook dat van je vriendinnen. Hilly helpt graag als het de eerste keer niet gelijk goed lukt.  Aan het einde van het feestje zien jullie er allemaal prachtig uit, dus vergeet niet wat foto’s te maken voor op jouw Facebookprofiel!

Na afloop krijgen jullie van Hilly nog een klein cadeautje met iets extra’s voor de jarige.

Wil jij kennismaken met make-up en leren hoe je er nog mooier uit kunt zien? Neem dan contact.

Duur:  2 uur
Kosten:  € 17,50 per persoon inclusief drinken en lekkers.

Hilly geeft ook nagelworkshops. Heb je een uurtje extra? Dan legt Hilly ook graag uit hoe je jouw nagels lakt en versiert met glitters, steentjes, patronen en nagellakstickertjes. De kosten voor make-up en nagellak samen zijn € 20,50 per persoon.